Nieuws

Ladiesnight: Mamma Mia! Here We Go Again


Op 18 Juli zal de ladiesnight van Mamma Mia! Here We Go Again zijn!


Zing, dans, lach en wordt opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: Mamma Mia! Here We Go Again. Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie nodigen we je uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA. De oude cast keert terug en is uitgebreid met onder meer Lily James (Cinderella, Baby Driver) en Cher.
Kaarten kunnen gereserveerd worden via 0181-327500 (reserveren via de site is niet mogelijk) of direct afgehaald worden aan de kassa tijdens openingstijden. 


Gereserveerde kaarten kunnen tot en met zondag 15 juli afgehaald worden, niet afgehaalde kaarten zullen daarna doorverkocht worden! (let op, voor groepen vanaf 10 personen vragen wij de kaarten voor of op zondag 8 juli af te halen).


Bestel nu snel je kaarten! Toegangsprijs voor deze avond: €10.-

 

Volg ons