Nieuws

Ladiesnight 28 november


UITVERKOCHT

 

Op 28 november zal de ladiesnight van All You Need Is Love zijn!

 

Maarten ter Horst, de presentator van het populaire TV-programma All You Need Is Love, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Hij stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav en assistent Japie zoeken wanhopig naar een nieuwe host... Ondertussen bereidt ook de rest van Nederland zich voor op kerstavond en wordt de redactie hoopvol aangeschreven. Lukt het hen om zonder Dr. Love gebroken harten te lijmen en alle geliefden te herenigen?

 

Kaarten kunnen telefonisch gereserveerd worden via 0181-327500, of direct betaald worden via onze website www.tivolitheater.nl. Telefonisch gereserveerde kaarten kunnen afgehaald worden tot en met 25 november, niet afgehaalde kaarten zullen daarna doorverkocht worden! (let op, voor groepen vanaf 10 personen vragen wij de kaarten voor of op zondag 18 november af te halen).

 

Bestel nu snel je kaarten!  Toegangsprijs voor deze avond: €10,50

 

Volg ons