Film overzicht

André Rieu - Nieuwjaarsconcert 2019

André Rieu - Nieuwjaarsconcert 2019

Omschrijving:
Eén van de grootste namen in Event Cinema, André Rieu, keert terug met een grootse nieuwe productie tijdens nieuwjaar 2019!

De Koning van de Wals, André Rieu, brengt miljoenen fans over de hele wereld zijn Nieuwjaarsconcert, live opgenomen in Sydney, Australië.

André Rieu zal als nooit tevoren een feestelijk concert presenteren, live opgenomen in het prachtige Town Hall in Sydney. Vergezel de Maestro, André Rieu, zijn wereldklasse sopranen en The Platin Tenors voor een betoverende avond vol muziek, dans en verrassingen! Met shownummers, klassieke muziek en veel feestplezier belooft het een onvergetelijke start te worden van het nieuwe jaar!

Neem plaats op de eerste rij en ervaar dit spectaculaire muzikale evenement op het witte doek. Geniet van backstage-toegang, interviews met André en zijn speciale gasten, muzikale favorieten en nog veel meer, exclusief in de bioscoop.

De avond wordt gepresenteerd door ITV’s Charlotte Hawkins, een bekend gezicht voor iedereen die elk jaar in juli geniet van het Maastricht concert van André. Zie André en zijn Johann Strauss Orchestra in Sydney op het witte doek voor een onvergetelijke
filmervaring.

Zijn 2019 Nieuwjaarsconcert is SLECHTS TWEE DAGEN te zien op vrijdag 11 en zondag 13 januari.

Cast & Crew


Regie
Genre Specials
Lengte 02:10
Jaartal 2019
Bioscoop 11 jan 2019
Kijkwijzer
Klanten waardering
Geef uw mening over deze film
 Voeg een beoordeling toe voor deze reactie 
Uw naam:
Uw E-mail adres:
Uw waardering:

 
Reserveer:
Kies voorstelling:
Aantal personen:
Musical/Concert Ticket:
-
+
à € 12,50
Musical/Concert Ticket:
-
+
à € 12,50
POMPosterRieuSydney2019NEWNLkopie1_131838190688295340_big.jpg

Volg ons